Д-р Величка Неделчева Донева – кандидат за общински съветник от партия Български демократичен съюз „Радикали“ – Асеновград

Имам желание за промяна и няма да си спестя усилията за да я постигнем!

Майка съм, съпруга, дъщеря, снаха, сестра, роднина на много хора, които обичам и лекар. Всичките тези мои призвания в живота ме направиха щастлив и силен човек. Човек, като всички останали, който смята за изключително правилни думите на великия Айнщайн:
„Никога не е грешал този, който никога не е опитвал нещо ново!”
„Лудост: да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати„ И аз като него смятам, че с общи усилия трябва да не спираме да правим различни неща, за да направим живота на хората в нашия град по- спокоен и добър.
Сферата на моята дейност е свързана със здравеопазването – труден сектор. Трудността на който идва от там, че за да бъде обслужен нуждаещият се от медицинска помощ трябва да бъде здравно осигурен. Бидейки такъв, среща трудностите с ограничените лимити .
В града ни по традиция са положени много усилия в тази посока , но ще търсим и нови възможности за да подобрим качеството на медицинската помощ и от там качеството на живот на хората.
Подобряване на комуналното обслужване по кварталите, ремонт на пътищата, инвестиции за изграждане и поддържане на пешеходни зони, както и зони за спорт на всички .
Много думи са казани, много идеи обсъждани години наред.
Зная, че няма да е лесно да се променят много утвърдени с годините
позиции, но ако се вслушаме в думите и предоженията на гражданите на
този прекрасен град, ще задържим близките си да живеят и работят в него
Имам желание и няма да си спестя усилиятс за промяна!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!